Lamelmåtter

Vidste du, at mere end 70% af snavs og fugt I offentlige bygninger bliver bragt ind på såler af folks sko? De rigtige lamelmåtter i indgangen kan reducere mængden af snavs og fugt i en bygning med så meget som 90 %. SCANDINAVIAN AGENT har agentur på lamelmåtter fra ABL og tidligere Verimpex og Emco.


Skærmbillede 2020-01-30 22.31.29

ABI er producent og leverandør af indgangsmåtter og tekniske børster. ABI skaber innovative, smukke produkter, som vi hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at holde fugt og snavs ude.  ABI startede i 1910 som et lille renoveringsjob for kolleger i tekstilindustrien. I mellemtiden er vi blevet en global aktør, og de betjener tusinder af kunder over hele verden, og vi er ganske stolte af at kunne tilbyde disse produkter i Danmark , Sverige og Finland!

Du kan se mere til ABI produkter her

Tidligere forhandler af Verimpex lamelmåtter


Lamelmåtter Verimpex har igennem de sidste 25 år produceret brugertilpassede gulvmåtter, der møder kundernes æstetiske og funktionelle behov for indgangspartier.
Verimpex har et stort udvalg af gulvmåtter der med forskellige karakteristika, kan håndtere groft snavs og fint snavs. Måtterne kan bruges på trafikkerede og mindre trafikerede områder. Find mere information om Verimpex her

Tidligere forhandler af Emco lamelmåtter

Lamelmåtter I mere end 50 år har Emco udviklet og produceret skræddersyede indgangsmåttesystemer til offentlige bygninger. Den høje kvalitet og sikkerhedsstandarder har gjort Emco til markedsleder i Tyskland samt den bedst sælgende leverandør i verden. Ud over avancerede indgangsmåttesystemer, clean-off gulvbelægninger og tæppemåtter, indeholder produktsortimentet også højkvalitetsriste til svømmebassiner og VVS applikationer. Som deres nyeste skud på stammen producerer Verimpex måtter. Find mere information om Emco her