Tæpper

SCANDINAVIAN AGENT har agentur på tæpper fra Anker. Tæpperne fås i tæppefliser, væg til væg og løse tæpper. Udover at være flotte at kigge på, har tæpper en lang række fordele. Tæpper binder snavs og forhindrer således støv i at hænge i luften. Desuden er tæpper med til at forbedre akustikken - en vigtig egenskab for erhvervsbygninger der huser mange mennesker. 


Anker, har siden 1854 produceret vævede tæpper med hovedsæde i Düren, North Rhein-Westphalia. Takket være samarbejdet med internationalt kendte arkitekter og interiørdesignere kan ANKER tæpper findes rundt omkring i verden i utallige kontorbygninger, hoteller og talrige offentlige bygninger - men Anker tæpper anvendes også i flyvemaskiner og luksusbiler.
Anker er kendt for deres bæredygtighed, innovation og en ansvarlig tilgang til naturlige ressourcer. Anker tæpper har vundet flere internationalt anerkendte designpriser.

Produktlinjen består blandt andet af Perlon Rips. Denne klassiske kollektion blev udviklet i 1959. Perlon Rips produceres i dag i 4 designs; Plain, Linje, Points og LCS. PERLON Rips er blevet til et meget succesfuldt tekstil inden for gulvbelægning. Dette skyldes det rolige, tidløse og klassiske design med en overlegen teknisk konstruktion i høj kvalitet og med lang levetid. PERLON RIPS er vævet meget tæt og har derfor en kompakt struktur med lige og unikke sløjfer. Det resulterer i en homogenitet i gulvbelægningen.

Særligt designet af den verdenskendte arkitekt Le Corbusier er populært. Le Corbusier opfattede bygninger holistisk. Virkningen af farver anvendt i en bygning var lige så vigtigt for ham som plantegning og form. Ud af disse følelser såvel som hans egen erfaring udviklede han to farveskemaer i 1931 og 1959 - det berømte farvekeyboard. For Le Corbusier var det vigtigt at have farveharmonier samt effekten af farver for den enkelte i en kontekst af en bygning og form.

LCS_BROCHURE
Find mere information om Anker her